Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Директорка Средње стручне школе, Марија Ћирић, једна од три предстаника Србије нове фазе пројекта СУПЕРШКОЛЕ

Марија Ћирић, директорка Средње стручне школе Пирот, била је једна од три представника школа из Србије на догађају „Размена за промене“, одржаном 7. маја у Тирани. Овај догађај, организован од стране Регионалне канцеларије за сарадњу младих (RYCO) и GIZ-а, означио је почетак новог циклуса програма СУПЕРШКОЛЕ, који има за циљ подршку миру, помирењу и интеркултуралном учењу у региону.

Учесници су били министри, амбасадори, представници партнерских организација, наставници и ученици. Марија Ћирић  је поделила своје искуство са претходним циклусима размене и нагласила да пројекат не покрива само образовање, већ и интеркултурални дијалог и помирење. Ученици су разбијали предрасуде, градили пријатељства и развијали самопоуздање. По речима наше директорке „Ови млади људи имају моћ да промене регион и треба их подржати“.

за више детаља погледајте ОВДЕ