Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2023/24.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за полимере
PIPI SE 4F01S – ТЕХНИЧАР ЗА ПОЛИМЕРЕ / 30 ученика / 4 године / Техничар за полимере бави се изучавањем процеса добијања и прераде производа од гуме и пластике.Школа има успешну сарадњу са компанијама "Тигар“АД и "Тigar Tyres“ у којима ученици након школовања и налазе запослење.
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /15 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Фризер

PIPI SE 3P13S

Подручје рада: Личне услуге 

Број ученика: 15

Трајање школовања: 3 године

   Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе мушкараца и жена. 

   Након завршетка школовања за образовни профил ФРИЗЕР наши ученици бивају оспособљени да самостално и професионално раде, да својим радом стекну клијенте и, што је најважније, одмах почну да зарађују. Практична настава се обавља у савременом школском салону и у многим салонима у граду, са којима школа сарађује. 

Управо је могућност запослења одмах по окончању школовања у нашој школи, без обзира да ли оно траје 3 или 4 године, највећа предност. 

Организујемо преквалификацију и доквалификацију за смер Фризер.