Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Педикир-маникир

PIPI SE 3PO3S

Подручје рада: Личне услуге 

Број ученика: 15

Трајање школовања: 3 године

   Педикир негује и улепшава стопала и нокте на ногама. Маникир се бави негом руку и ноктију, као и украшавањем и надоградњом ноктију. 

   Након завршетка школовања за образовни профил ПЕДИКИР-МАНИКИР, наши ученици бивају оспособљени да самостално и професионално раде, да својим радом стекну клијенте и, што је најважније, одмах почну да зарађују. Практична настава се обавља у савременом школском салону, као и у многим козметичким салонима у граду, са којима школа сарађује. 

Управо је могућност запослења одмах по окончању школовања у нашој школи, без обзира да ли оно траје 3 или 4 године, највећа предност.