Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2023/24.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за полимере
PIPI SE 4F01S – ТЕХНИЧАР ЗА ПОЛИМЕРЕ / 30 ученика / 4 године / Техничар за полимере бави се изучавањем процеса добијања и прераде производа од гуме и пластике.Школа има успешну сарадњу са компанијама "Тигар“АД и "Тigar Tyres“ у којима ученици након школовања и налазе запослење.
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /15 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Техничар за полимере

PIPI SE 4F01S

Подручје рада: Хемија, неметали и Графичарство

Број ученика: 30

Трајање школовања: 4 године

   Техничар за полимере бави се изучавањем процеса прераде о добијања производа од гуме и пластике. Настава се одвија у одлично опремљеним лабораторијама. Школа има успешну сарадњу са компанијама „Тигар“ АД и „Tigar Tyres“ у којима ученици наком школовања и налазе запослење.  Током школовања ученици имају могућност да се упознају са начином рада компаније и да се припреме за рад у њој. Постоји и могућност даљег школовања на свим факултетима техничких смерова. 

   Управо је могућност запослења одмах по окончању школовања у нашој школи, без обзира да ли оно траје 3 или 4 године, највећа предност. 

Ученик проводи на пракси: у I разреду 60 сати, у II-282, у III- 534 и у разреду 528 сати. 

Организујемо преквалификацију и доквалификацију за смер Техничар за полимере.