Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Средња стручна школа на Националној конференцији о улози младих

Директорка Средње стручне школе, Марија Ћирић, и ученица четвртог разреда, Софија Николић, учествовале су на завршној конференцији „Улога младих у промовисању разумевања, једнакости и поверења“. Догађај је организовала Фондација Ана и Владе Дивац.

славимо различитост

Средња стручна школа је једна од десет школа у Србији које су учествовале у програму ученичке размене са партнерском школом из Панчева. Четири ученика наше школе посетила су Панчево, где су присуствовали настави и обишли културно-историјске знаменитости града. Руководства школа разматрала су наставак сарадње.

Конференцију су отворили представници Министарства туризма и омладине, УН Популационог фонда у Србији и Фондације Ана и Владе Дивац. Истакли су важност поверења, једнакости и инклузије међу младима.

Средња стручна школа наставља да промовише једнакост и демократске вредности кроз разне пројекте и активности.

За више детаља прочитати ОВДЕ