Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Ученици Средње школе освојили награде на конкурсу „Велико срце деце Србије“

Ученици II-2 одељења Средње стручне школе, смера педикир-маникир-фризер добили су захвалнице за учешће и израду групног ликовног рада „Слагалица пријатељства“. Њихов рад  се нашао на корицама публикације.

Удружење „Пријатељи деце – Пирот“ организовало 30.11.2023. је пријем у просторијама ОШ „Вук Караџић“ на коме су ученицима додељене захвалнице.  Председница удружења, госпођа Светлана Томић, уручила је заслужене награде.

Конкурс је реализован у оквиру пројекта „Дечија недеља 23.“,који је подржан од ЛПА за децу Пирота. Тема конкурса је ове године била „Велико срце деце Србије“.

Директорка наше школе,  Марија Ћирић, наставница-менторка Милена Ђорђевић и Јелена Величковић, координаторка, такође су добиле захвалнице за подршку и посвећеност.

Ово догађање означава не само постигнут успех ученика, већ и промоцију уметничког изражавања и тимског рада у образовном окружењу, уклапајући га у тему великог срца дечије Србије.