Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Дан школе – 31 година постојања!

Ова година је за нашу школу била година уважавања различитости, толеранције, прихватања и заједништва. Управо тим вредностима посветили смо и овогодишње обележавање Дана школе, прослављајући 31 годину постојања. Дан школе обележили смо 26. маја, уз разноврстан и инспиративан програм.

Ученици су се посебно потрудили да овај дан учине незаборавним представљањем различитих култура. Школска учионица била је украшена карактеристичним симболима и заставама различитих земаља. Посетиоци су имали прилику да пробају традиционална јела из различитих делова света, упознају се са обичајима и науче нешто ново о културама које можда нису имали прилику да доживе из прве руке.

 

 

Посебно смо поносни на наше најуспешније ученике који су награђени на ликовном и литерарном конкурсу. Њихови радови, инспирисани темом уважавања различитости и толеранције, били су изложени и изазвали су дивљење присутних. Свечано су им додељене пригодне награде, које су симболично признале њихов труд и креативност.

 

 

 

Овај Дан школе остаће упамћен као прослава која је успела да окупи све нас у духу заједништва и прихватања. Хвала свим ученицима, наставницима који су допринели да овај дан буде посебан и да се дуго памти. Радујемо се будућим годинама и наставку неговања ових важних вредности у нашој школи.