Ћирила и Методија 29 18300 Пирот

(+381) 10 311 426

УПИС 2024/25.
Сазнај више...
Образовни профил: Техничар за хемијску и фармацеутску технологију
PIPI SE 4F35S – ТЕХНИЧАР ЗА ХЕМИЈСКУ И ФАРМАЦЕУТСКУ ТЕХНОЛОГИЈУ / 28 ученика / 4 године / Техничар за хемијску и фармацеутску технологију учествује у производњи фармацеутских и хемијских производа. Прати промене и захтеве у структури рада током производње. Координира радом у лабораторији, прикупља резултате анализа узорака...
Сазнај више...
Образовни профил: Фризер
PIPI SE 3PO2S – ФРИЗЕР /14 ученика/ 3 године/ Фризер пружа услуге усмерене на негу косе. Посао фризера укључује прање, шишање, естетско обликовање косе жена и мушкараца.
САЗНАЈ ВИШЕ...
Previous
Next

Наш ученик Алекс Бешири освојио бронзану медаљу на Државном Првенству Србије у џудоу

На Државном Првенству Србије у џудоу, које је одржано 29. маја 2024. године у Новом Саду, окупило се више од 700 такмичара из целе Србије. У новосадском Спенсу, у оквиру 12. Олимпијских спортских игара ученика Србије, надметали су се ђаци од 5. разреда основне школе до 4. разреда средње школе, из преко 350 образовних установа.

Нашу школу је на овом престижном такмичењу представљао Алекс Бешири, ученик 3. разреда Средње стручне школе, који је у својој категорији остварио изванредан успех освојивши 3. место и бронзану медаљу. Алекс, ученик одељења III1, показао је изузетну вештину и борбеност, што му је донело овај значајан успех на државном нивоу.

Ова медаља је резултат Алексовог преданог рада и упорности, као и подршке коју добија од својих настаника и школе. Његов успех је велика част за нашу школу и инспирација за све ученике који се баве спортом.

Честитамо Алексу на овом изузетном успеху и желимо му још много победа и медаља у будућности! Наша школа ће наставити да подржава своје ученике у свим њиховим активностима и да им пружа све потребне услове за развој и напредак.